"Paistettua broileria, pekoni-rucolasalaattia, salsa ananaksesta, kermakastiketta"
Broileripihvit
valmistin briolerin ohutleikkeistä. Lisänä pekonia, rucolaa ja
pekaanipähkinöitä sisältävä salaatti yrttivinegretellä, kermaista pippurikastiketta, haudutettua sipulia ja kanan alla ananassalsaa.
Pippuri-kermakastike
- 4 dl Kermaa
- 1 dl vettä
- puoli punttia ruohosipulia
- kuivattua timjamia
- rose-ja mustapippuria reilusti myllystä
- kasvisfondia tai kasviliemikuutio
Kuumenna kerma kattilassa veden kanssa ja lisää kaikki mausteet + ruohosipuli ja timjami sekä kunnon tujaus pippuria. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä kasaan noin 8min ja tarjoile esim. kanan kanssa.
Huom! Käytä kermana mieluiten kuohukermaa tai vastaavaa, niillä kevytlitkuilla (eli 2% kermoilla sun muilla) ei kastikkeesta tule hyvvää ja sopivan paksua. En itse tykkää liiemmin saostella kastikkeitani, vaan odotan että miedolla lämmöllä kuumennus tekee kastikkeesta mukavan sakeaa ja maukasta.
0 Suussasulavaa kommenttia