kastikkeet liharuoka

Tagliatelle broilerilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

14.53Pahalapsi

"Broileripasta aurinkokuivatulla tomaatilla, paahdettua vuohenjuustoa, rucolaa"
On kuin ravintolassa söisi. Broileripasta on yksi suosituimmista ruoista perheessämme. Lähes kaikki pitävät aurinkokuivatuista tomaateista, joten niitä käytetään pastoissa usein. Tämä aurinkokuivattu tomskupasta sai seurakseen pannulla rapeaksi paistettua vuohenjuustoa, yrttiöljyä ja tuoretta rapsakkaa rucolaa.

Broileritagliatelle
4-6 annosta
  • 400 g broilerin fileesuikaleita tai rintafileetä paloiteltuna
  • 100 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 170 g sipulia
  • 3 dl Kermaa
  • puoli puntti silputtua ruohosipulia
  • kuivattua basilikaa, suolaa, pippuria
  • loraus kanafondia tai kanaliemikuutio
  • (1,5 dl valkoviiniä)
  • 50 g raastettua parmesaanijuustoa 
Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa pannulla. Lisää broilerin fileesuikaleet ja anna ruskistua kevyesti. Kaada joukkoon valkoviini ja anna valkoviinin haihtua puoleen. Lisää fondi/ kanaliemikuutio, kerma, aurinkokuivatut tomaatit ja silputtu ruohosipuli. Mausta. Anna kastikkeen porista hetken aikaa liedellä jotta maut tasoittuvat. Lisää kastikkeeseen raastettu parmesaani juuri ennen tarjoilua. Tarjoa keitetyn tagliatelle - pastan ja yrttiöljyssä pyöräytetyn rucolan kanssa. Voit paistaa lisäksi annokseen kuumalla pannulla vuohenjuustoa.

Saattaisit kiinnostua myös näistä

0 Suussasulavaa kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com