Puolukka-kanelipikkuleivät
Raaka-aineet:
- 100 g margariinia
- 2,5 dl sokeria
- 1 kpl kananmuna
- 6 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 tl kanelia
- 1/4 tl suolaa
- 300 g puolukoita/karpaloita
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- sokeria sokerointiin
Sekoita keskenään kuivat aineet. Vaahdota rasva sekä sokeri vaahdoksi.
Lisää muna hyvin vatkaten.
Lisää kuivat aineet ja puolukat, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikinasta pallukan muotoisia pikkuleipiä, halkaisijaltaan noin 2cm kokoisia. litistä hieman ja pyöräytä pikkuleivät sokerissa. Paista 175 asteessa n.15-20 minuuttia.
0 Suussasulavaa kommenttia