80g voita
5dl lämmintä maitoa
15g suolaa
20g sokeria
noin 11dl vehnäjauhoja
karkeaa vehnäjauhoa kaulitsemiseen
Täyte:
100g tomaattipyreetä
50g ananasmehua/vettä
50g ananasmehua/vettä
100g kinkkukuutioita
30g pepperonimakkaraa
1 pieni paprika
1 sipuli
30g pepperonimakkaraa
1 pieni paprika
1 sipuli
oreganoa, mustapippuria, suolaa
Lisäksi:
Lisäksi:
150g juustoraastetta
100g pepperonia
Murenna hiiva kulhoon, lisää kädenlämpöinen maito, sula (hieman jäähtynyt) voi, suola ja sokeri.
Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.
Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa taikina kahteen osaan.
Kauli kumpikin taikinamöykky noin 3-4mm paksuiseksi matoksi.
Leikkaa levystä noin 5x5cm kokoisia neliöitä ja nosta neliöt isoihin amerikanmuffnissivuokiin.
Valmista täyte:
Kuori ja silppua sipuli ja hienonna paprika kuutioiksi.
Silppua pepperonislaissit.
Sekoita tomaattipyree sekä ananasmehu keskenään ja lisää joukkoon kaikki muut ainekset.
Mausta suolalla, oreganolla sekä pippurilla.
Jaa täyte jokaisen taikinaneliön keskelle. (runsas ruokalusikallinen jokaiseen)
Ripota päälle juustoraastetta ja paina 2 pepperonisiivua jokaiseen muffinssiin.
Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.
Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa taikina kahteen osaan.
Kauli kumpikin taikinamöykky noin 3-4mm paksuiseksi matoksi.
Leikkaa levystä noin 5x5cm kokoisia neliöitä ja nosta neliöt isoihin amerikanmuffnissivuokiin.
Valmista täyte:
Kuori ja silppua sipuli ja hienonna paprika kuutioiksi.
Silppua pepperonislaissit.
Sekoita tomaattipyree sekä ananasmehu keskenään ja lisää joukkoon kaikki muut ainekset.
Mausta suolalla, oreganolla sekä pippurilla.
Jaa täyte jokaisen taikinaneliön keskelle. (runsas ruokalusikallinen jokaiseen)
Ripota päälle juustoraastetta ja paina 2 pepperonisiivua jokaiseen muffinssiin.
Kohota noin 30min.
0 Suussasulavaa kommenttia