jälkiruoka

Pappilan hätävara (vanha resepti)

18.26Pahalapsi

Tämä perinteitä kunnioittaen koottu, wanha kunnon pappilan hätävara on nopeastivalmistuvien jälkiruokien kruunattua aatelistoa. Joka kerta yhtä hyvää kuin silloin kun tätä sai ensimmäistä kertaa lautaselleen. Yksinkertaisista raaka-aineistakin saa luotua suussasulavaa makutaidetta.



Perinteinen pappilan hätävara

  • 10-15 kpl pipareita tai muita keksejä
  • 1,5 dl Kermaa
  • 2 dl puolukkaa survoksena
  • sokeria, vaniljasokeria
Murskaa piparit karkeaksi muruksi.Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vatkauksen loppuvaiheessa sokeri ja vaniljasokeri.Kokoa jälkiruoka annosmaljoihin kerroksittain (kuuteen kerrokseen ), esim. ensin piparit, sitten survosta ja lopuksi kermaa..

Saattaisit kiinnostua myös näistä

2 Suussasulavaa kommenttia

  1. pakko testaa tosin taidan laittaa vadelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä! Vadelma toimii tässä varmasti myös aivan hyvin, vaikka on siinä puolukassakin oma jipponsa. Se antaa jälkkäriin mukavasti hapokkuutta. Karpaloiden kanssa ois varmasti myös herkkua!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com