Tämä perinteitä kunnioittaen koottu, wanha kunnon pappilan hätävara on nopeastivalmistuvien jälkiruokien kruunattua aatelistoa. Joka kerta yhtä hyvää kuin silloin kun tätä sai ensimmäistä kertaa lautaselleen. Yksinkertaisista raaka-aineistakin saa luotua suussasulavaa makutaidetta.
Perinteinen pappilan hätävara
- 10-15 kpl pipareita tai muita keksejä
- 1,5 dl Kermaa
- 2 dl puolukkaa survoksena
- sokeria, vaniljasokeria
2 Suussasulavaa kommenttia
pakko testaa tosin taidan laittaa vadelmaa :)
VastaaPoistaTestaa ihmeessä! Vadelma toimii tässä varmasti myös aivan hyvin, vaikka on siinä puolukassakin oma jipponsa. Se antaa jälkkäriin mukavasti hapokkuutta. Karpaloiden kanssa ois varmasti myös herkkua!
Poista