kasvisruoka lisäkkeet

Terveellisempi punainen pestopasta

17.41Pahalapsi



Tässäpä vasta pasta, joka valmistuu kirjaimellisesti mutamalla sauvasekoittimen surauksella valmiiksi.
Kun laittaa pastan kiehumaan, onkin valmistumista odotellessa saanut kastikkeen valmiiksi.
Eipä uskoisi kuinka näin vähästä raaka-ainemäärästä saa valmistettua todellista herrojen herkkua! Ja vieläpä suhteellisen terveellistäkin siemenineen päivineen. Ohje on vähän summahuntturi nyt tälläerää, sillä teen punaisen pestoni aina sen kapasiteetin mukaan, joka mahtuu tuohon bamixin omaan soseutuskulhoon. Siitä riittääkin jo noin neljään pasta-annokseen. 





Pähkinätön punainen pesto


Kuutisen kappaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
Puolikas kourallinen karkeasti paloiteltua parmesaania
1-2 kynttä valkosipulia
Reilu kourallinen erilaisia siemeniä: kurpitsansiemeniä, pinjansiemeniä, auringonkukansiemeniä
Reilu nippu persiljaa
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä sen verran, että tahnasta tulee tasaista
suolaa maun mukaan

Tuikkaa kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Lisää öljyä sen verran että tahna pyörii myllyssä, eikä  jää teriin jumiin. Maistele ja lisää suolaa tarvittaessa. Sekoita valmis pesto keitetyn pastan sekaan - ja that's it! Helkkarin hyvää myös paahdetun leivän päällä.






Saattaisit kiinnostua myös näistä

2 Suussasulavaa kommenttia

  1. Kiva uusi ulkonäkö täällä:) tuollainen punainen pesto on mielestäni parempi kuin se tavanomainen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo kuulla että ulkonäkö miellyttää! :) On hurjan mukavvoo, että siun kaltaisia "vanhoja tuttuja" löytyy vielä blogin parista! Terve taas!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com