bataatti ja peruna kastikkeet

Vegaaninen punasipulikastike - bravuurini!

18.55Pahalapsi



Helppo ja hyvä arjen herkkuruoka ei tarvitse raaka-aineikseen mitään maatamullistavan harvinaisia tököttejä, vaan simppeli ja nopeavalmisteinen sapuska valmistuu punasipulista sekä mausteista.  Tämä kastike sopii erityisen hyvästi lohkoperunoiden kaveriksi, mutta maistuu hyvältä myös perunamuusin, pastan tai riisin kanssa. Kokeile ja ylläty!


Punasipulikastike
2 isoa punasipulia
n.1 tl balsamicoa tai valko/punaviinin rippeitä
2 prk  (soija)kermaa
2 tl siirappia
1-2tl paprikajauhetta
vajaa 1,5tl mustapippuria
2 tl soijakastiketta
2 rkl sinappia
runsaasti tuoretta persiljaa tai basilikaa

Hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä, lisää soijakerma, siirappi, soijakastike, paprikajauhe sekä jauhettu mustapippuri. Lisää sinappi. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Jos kastike sakenee liikaa, voi lisätä vettä. Ripottele lopuksi kastikkeen pinnalle hienonnettu tuore persilja.Tarjoile heti.




Saattaisit kiinnostua myös näistä

0 Suussasulavaa kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com