Omena sopii possun kanssa kivasti yhteen. Omenaisen piggy-kastikkeen
kanssa tarjottiin nuudeleita ja curry-kasvismuhennosta. Ja muutaman
kevätrullan tuikkasin kylkeen, kun tuntuivat pälyilevän pakastimessa yksinäisinä.
Nopea omenainen possukastike nuudeleille
- 400 g porsaan fileesuikaleita
- 1 kpl Sipuli
- 2 dl omenatuoremehua
- 5 cm:n pätkä sinappia
- 1-2 kpl valkosipulin kynttä
- 1 tl siirappia
- 1 tl soijakastiketta
- 1 dl vettä
- 1 tl lihafondia
- 2 dl kermaa
- reilusti roseepippuria rouhittuna
Hienonna sipulit silpuksi.
Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista siinä possun suikaleet + sipulit.
Lisää valkosipuli, omenamehu, sinappi ja loput mausteet.
Kuumenna kiehuvaksi ja lisää vesi + kerma. Rouhi joukkoon roseepippuri.
Hauduta 10-20 min.
Tarjoa nuudeleiden kanssa.
0 Suussasulavaa kommenttia