chili laatikkoruoka

Best chicken food of the week: Broileri-nachopaistos

22.52Pahalapsi


Halleluja! Nopeaa, kohtuullisen edullista ja ennenkaikkea suussasulavaa ruokaa. Niin helppotekoista, että aloittelevakin kokki saa 100% varmasti hyvän lopputuloksen. :) Nachogratiinissa on siis nimensä mukaisesti nachoja kerroksittain, ja välissä broilerista tehtyä täytettä. Koko komeus vuorataan kerroksella juustoa ja käytetään uunissa. Yksi sana riittää kuvaamaan tätä ruokaa: Delicious.



Ja muuta ei tarvitakkaa!

Broileri- nachogratiini / Broileri - nachopaistos
Raaka-aineet

1 pss (400g) nachoja
400 g broilerin fileesuikaleita
(mieluiten texmex marinadissa, jos haluaa käyttää marinoitua)

200 g creme fraishea
1 prk= 200g (chili) tuorejuustoa
100 g punaista paprikaa
200 g keltasipulia
3 isoa kynttä valkosipulia
100 g aurinkokuivattua tomaattia
70-100 g tulista salsakastiketta
paprikajauhetta,chilirouhetta, pippuria, suolaa, oreganoa

1 pss mozzarella-tai emmentaljuustoraastetta
2rkl öljyä-voita tai margariinia

Ohjeet
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita pannu kuumenemaan levylle.
Pilko sipulit hienoksi silpuksi.
Kaada voi-margariini tai öljy kuumalle pannulle ja freesaa ensin broilerit ja sipulit.
Pilko freesauksen lomassa paprika, ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi, hienonna valkosipuli.
Lisää pilkkomasi ainekset pannulle.

Voitele isohko uunivuoka ja hämmentele levyllä porpottavaa broileri-kasvisseosta.
Lisää broileriseokseen mausteet, cremefraishe sekä tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa.

Asettele nachoja ja broileriseosta voideltuun uunivuokaan kerroksittain.
Kaada koko komeuden pinnalle mozzarella-tai emmentalraaste ja paista 200 asteessa kunnes juusto sulaa ja saa väriä pintaan. (n.15min)



Saattaisit kiinnostua myös näistä

10 Suussasulavaa kommenttia

  1. Näyttää sairaaaaaan hyvältä!!!

    VastaaPoista
  2. jotenki häirittee ku sulla on niin paljon näitä lihallisia ruokia täälä viakka oot kasvissyöjä :C et saa ite mutustella mitöön..
    lissää sun ruokaa :3

    VastaaPoista
  3. pup, kyllä mie syön ihan yhtä paljon kun aina ennennii ;) Mie taijan tässä jossain välissä tehä taas hyvän postauksen kasvisruoista, kunhan jaksaa. Teen yleensä samasta ruoasta kasvisversion, jos vaan mitenkään mahdollista. Tästä ruoasta ei tosin tullu vegeversiota tehtyä :P

    VastaaPoista
  4. Kokeilin vihdoinkin sun kebe-reseptiä; tosi onnistunutta! Tomaattikastikkeesta tuli todella tulista, kun laitoin sinne jalopenot siemenineen :) Mutta onneksi tykkään tulisemmasta ja jogurttikastike hieman tasapainotti. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  5. Tosi mukava kuulla, että kebabbi on onnistunut! :) Ite oon sillä samalla reseptillä (halvemmalla, ilman lammasta) tehnyt kebabit jo arviolta viisi kertaa. :D Se on vaan niiiin hyvää kun ite tekee.

    VastaaPoista
  6. On muuten hiton hyvännäköstä mössöä! ^^

    Mä veikkaan - en tosin tiedä - että Pågenin leivät leivottais juureen ja sit säilyis niin hyvin. Toinen mysteeri niissä on se, ettei ne homehdu ikinä. Me otetaan kesällä aina purjehtimaan mukaan Pågenin leipiä ku tietää, että ne pärjää siel +23 asteisessa kosteassa veneessä aivan huoletta :P

    VastaaPoista
  7. Uaah vitsi tää näyttää hyvältä! On pitänyt jo pidemmän aikaa testailla jotain tämäntapaista, mutta nachot menee aina suoraan pussista suuhun :D

    VastaaPoista
  8. Tein tuossa juuri nachogratiinia ja tuli ihan hirmusen hyvää!!
    Ainut minä mun suuta hieman häiritsi, oli se että alimmaiset lastut meni ihan puuroksi.. Ens kerralla täytyy laittaa pohjalle tuplasti enempi jos pysyisivät edes vähän kasassa.
    Paprikaa ei ollu kun pienen pieni pala, laitoin sitten kirsikkatomaatteja. Ja muitakin pieniä muutoksia tein, mutta delicious enivei! :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi, paskannan verta ja oksennan aivoja kun näin tuon kommenttisi *nyyhkis*

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com