jotain ihan muuta

Perinteistä modernisti

11.22Pahalapsi

" Ravintola Helkan Keittiö järjesti lauantaina 5.2.2011 bloggaajatapaamisen, johon kutsuttiin Suomen suosituimpien ruokablogien kirjoittajat. Järjestimme kirjoittajille reseptikilpailun teemalla Moderni suomalainen perinneruoka. Kilpailuun osallistui 23 ruokablogia ja ääniä annettiin 889 kpl."


Reseptini, Sano muikku, keräsi kilpailussa huimat 132 ääntä, ja suomalainen kala ui voittajana ravintola Helkan keittiön erikoislistalle. Muikeita muikkuja pystyy maistelemaan 27.5.-23.6.2011 - välisenä aikana ammattikokkien tekemänä. :) Mitenkään huonosti kilpailu ei mennyt muillakaan kilpasiskoillani, sillä nappasimme huikean kaksoisvoiton Joensuuhun Cebicin keittiön Hannan kanssa. Onnittelut vielä hyvälle kakkoselle! Suuret kiitokset kaikille reseptiäni äänestäneille!



Ja joku tarkkasilmäinen onkin varmaan huomannut, että minut pystyi bongaamaan Etelä-Suomen sanomista muikistelemasta. ;) Tosi huikeeta!


Saattaisit kiinnostua myös näistä

5 Suussasulavaa kommenttia

  1. Onnea vielä kerran voittajalle! Hieno juttu, että sait annoksen listallekin :) Niin ja triplavoitto Joensuuhun oikeastaan tuli, siinä arvonnassa majoituslahjakortin voitti yksi parhaista ystävistäni! Mukava lehtijuttukin, oot meiän julkkis <3

    VastaaPoista
  2. Hyvä tytöt - hyvä Joensuu!
    Olette ihan superhyviä. Meidän superjulkkis!

    sonja

    VastaaPoista
  3. Onnea! Hieno artikkeli myös - tosi käteviä vihjeitä kakun tekoon.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com