täytekakut

Vaaleanpunaisia äijäkakkuja

19.22Pahalapsi



Tulihan se miullekin eteen, nimittäin kesälahna 2011-titteli. Pahoitteluni Decapitatedin hiljaisuudesta, tästä voi syyttää aivan täysin laiskuutta. Kokkaan jatkuvasti, oikeastaan ihan koko ajan, mutten saa aikaiseksi näpyttää tekosiani tänne. Pursotuskurssin jututkin ovat vielä tulossa.. Hiljaa hyvä tulee, kai.

Vaaleanpunaisessa kesäyön unelmassa täytteenä valkosuklaamoussea (kermaa vatkattuna + sulatettu valkosuklaa) ja vadelmahilloa. Päällä värjättyä vispikermaa, marjoja ja suklaarouhetta.

Tuoreet marjat ovat olleet inspiraatiolistani kärjessä, ja olenkin pyrkinyt koristelemaan kaikki makeat herkkuni tuoreilla herkuilla. Täytekakku ei ole kovinkaan mediaseksikäs herkku, varsinkaan Suomalaisena perinteisenä "hillot väliin ja kermat päälle" - versiona. Ei ainakaan miun mielestä. No, hyvää se ainakin on. Tässä tapauksessa ehken ironista, että älysin vasta mokani jälkikäteen.. Tämä kakku päätyi 30v. heviäijän synttärikakuksi.. Khöh.. vaaleanpunaisilla koristeilla. :D Jokaisessa ronskissa äijässähän asuu pieni rinsessa.


Saattaisit kiinnostua myös näistä

8 Suussasulavaa kommenttia

  1. Toi näyttää niin herkulta naammmm...<33

    VastaaPoista
  2. hah, naurahdin ku kirjotit että kesälahna 2011-titteli :'DD naminami mikä täyte, kermaa, suklaata..nom! (ja eihän se mitään, vaikka heviäijä saikin vähän vaaleanpunaista..värissä ei ole mitään vikaa! ;D) www.tahtipolya.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Pinkki on uus musta. Hyvännäköinen kakku.

    VastaaPoista
  4. Onpas söötti ja ihan älyttömän herkun näköinen kaakku :) Tuli tässä mieleen, että näemmekös tänäkin kesänä joittenkin festareitten merkeissä? Tai siis mille kaikille oot menossa? Mä en varmaan Tuskaan pääse tänä vuonna, mutta Jurassicrock, Saimaa open air ja ehkä Kuopiorock olis tarkotus katsastaa <:

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista! ^^

    Noora: Itseasiassa Jurassicci ois itselläkin mielessä, JOS töiden puolesta vaan pääsee :P Sinne oisin tulossa todennäkösesti lauantaina.. Ois kyllä todella mukava nähhä pitkästä aikaa! ^^

    VastaaPoista
  6. Värillä ei väliä - herkullinen kakku !

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  7. Olis kyl tosi kiva nähä pitkästä aikaa, niin ilmottele jos nyt tuonne Jurassicciin menet :) Mä en vielä ole varma, moneksko päivää menen, mutta enköhän sillon lauantaina ole siellä :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com