Koristeet teemakakut

The 69 eyes - gootti täytekakku

20.39Pahalapsi



Goottikakkuja on miulta toivottu jo useita, ja tässäpä yksi niistä. Kaivelin arkistojen kätköjä ja hämmästykseni tajusin että olen kokonaan unohtanut päivittää tämän violetin goottitortun blogiin! Toukokuun ylioppilasruuhkien aikaan hautautui kai muun päivitettävän materiaalin varjoon. Harmi sinänsä.

Kakku kätkee sisälleen normaalin suklaatäytekakkupohjan, valkosuklaatäytettä ja tummasuklaatäytettä reiluilla sattumilla höystettynä. Ohjeina käytän yleensä aina samoja, ja ne löytyvät linkkien takaa. Suklaatäytteessä ei ollut muutoin mitään erilaista, kuin fazerin sinisestä rouhitut sattumat. Sokerimassan alla voikreemi ja muut koristukset nypersin marsipaanin/sokerimassan seoksella.

Kakun päälle maalattu kuva on The 69 eyesin ankh-logosta tehty kopio. Reunat ovat tarkoituksella röpöläiset, niin kuin kuva antaa ilmi. Ei tuo miun maalaus ehkä ihan täydellisesti onnistunut, mutta kyllä se kaiketi kelpasi saajalle. =) Reeniä, horo, reeniä! Kakkujen teon suhteen ei ole harjoitellut koskaan liikaa.








Saattaisit kiinnostua myös näistä

12 Suussasulavaa kommenttia

  1. Lisää vege vs normisapuska juttuja! Ne on aivan ihania ja mie oon kuitenkin se normisyöjä. :D

    VastaaPoista
  2. Pistetään mieleen ;) Pari sellaista ruokaa olisi tässä mietinnän alla, kun vaan saisi aikaiseksi väsätä. Onko siulla joku erityinen ruoka mielessä, vai ylipäätään kaikki vege vs. tavis-versiot?

    VastaaPoista
  3. Nätti kakku! Saipa tuosta pitsistäkin sitten uutta koristeluideaa. :)

    VastaaPoista
  4. Wau, mikä kakku! Värisävyjä myöden täydellinen!

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään kans eniten niistä vegaani vs. sekasapuska -postauksista!

    VastaaPoista
  6. Omnomnom, hiano kaakku! 8) Toi pitsikoristus varsinki on ihuna :3

    VastaaPoista
  7. Makea kakku :D. Todella! Oot jo pitkään ollut blogini lukijana ja taas kerran tulin vasta vierailulle ja jos passailee linkitän sivuiltani linkin tänne sun kakkumaailmaan.

    VastaaPoista
  8. Perustin taannoin oman blogin ja laitoin sinne listallisen linkkejä blogeihin, joita itse tykkään lukea. Blogisi on listallani, mutta jos haluat, ettei se siltä enää jatkossa löytyisi, niin ilmoitathan ystävällisesti tästä miulle vaikkapa blogini kommenttiboksin kautta :) Kiitos!

    http://uimamaja.blogspot.com/

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com