Koristeet

Sneak peek! Marsipaanihahmoja..

17.28Pahalapsi




Räpelsin näillä miun mämmikourilla jonkinmoisia marsipaanikoristeita tulevaa synttärikakkuprojektia varten. Tämä on siis vasta maistiainen tulevasta! ;) Mie en vieläkään mikään marsipaanimamma ole, se ainakin tuli todettua. Eipä sitä marsipaanin käsittelyä tosin opi millään muulla kuin ankaralla harjoittelulla. Kettuun etsin netistä jonkinmoista runkoa, apina ja koala on tehty ihan puhtaasti omien visioiden mukaan. Ja ovat kyllä myös sen näköisiäkin..



Päässä heitti taas ja pahasti.. ja blurri sai käyttöä =D Kuvassa möllistelevä pinkki hirviö ei tähän kakkuprojektiin mitenkään kuulu, mutta sielläpä poseeraa. Ahahah. Otin noista miun värjäämistä marsipaaneista näytepalat teitä varten. :) Vasemmassa alakulmassa myös vitivalkoiseksi värjätty marsipaani VS luonnonvalkoinen (Värjäämätön au naturell) marsipaani. What a difference!


Saattaisit kiinnostua myös näistä

11 Suussasulavaa kommenttia

  1. Kihii vähä söpöä! Ja sun blogis voitti palkinnon :)

    VastaaPoista
  2. Upeita hahmoja! :)
    Mie muuten ostin uusia tyllia Chez Mariuksesta ensi viikkoa varten, mutta adapteriosa jäi sinne. Toivottavasti kerkeän saada ennen ens vkoa, niin ois miljoona kertaa helpompaa...

    VastaaPoista
  3. Voi että on upeat hahmot! Mämmikoura,pah;D Olet tosi taitava!

    VastaaPoista
  4. Ihan huippuja...Varo, kovin pitkään harjoittelemasta tai jäät vielä koukkuun... =)

    VastaaPoista
  5. Nuohan on hienoja! Varsinkin koala on söpö. Marsipaaniaskartelusta tosin tulee mieleen aina Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmä ja siellä kuva todella hehkeästi väsätystä Aku Ankan päihtyneestä versiosta... :D (kuva löytyy ryhmän kuvien sivulta 117, jos kiinnostaa nähdä ;) )

    VastaaPoista
  6. Hienot hahmot! On muuten totta, valkoinen väri marsipaanissa tekee ihmeitä, sitä ei vaan usko ennenkuin koettaa.

    VastaaPoista
  7. Hyvinhän nuo hahmot ovat onnistuneet. Itselläni edessä myös marsipaanihahmojen muovailu, saapa nähdä tuleeko tunnistettavia :)

    VastaaPoista
  8. Tosi söpöjä! Ei kyllä taivu mun sormet marsipaanitaiteiluun eikä hermot riitä harjoitteluun. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia vuan kaikille kommenteista! ^^ Harjoittelu teköö mestarin, niinhän sitä sanotaan. Toivottavasti miekin osaan sitten joskus tehrä täydellisiä hahmoja. =D

    Cebic: Toivottavasti sait adapterin jo hyppysiisi!

    Anna: Haha, pakko oli käydä vilkaisemassa tuo kuva.. XD Ei mene niinku strömsössä, ei.

    VastaaPoista
  10. Apua miten söpöjä :--D Siis noi kaikki on niin suloisia!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com