cupcakes juhlat

18-vuotis synttäreideni tarjoilut : Pinkit pikkuprinsessan synttärit ;)

17.03Pahalapsi




"Kossuun kajlaa, vissyyn kaljaa, kaapissa kaljaa, autossa kaljaa, kaikkialla kaljaa.
Voi voi kun kaljattaa, kansalaisia kaljattaa.."
"Juon juon, minäpoika juon, minä tykkään olla kännissä.. Juon juon minäpoika juon tahdon heilua hulluna humalassa."



Tarjoilupöydän antimet.

18-vuotis synttäriteema : pinkki. Söpöä, eikö?
Prinsessasynttärit prinsessalle.
Synttärimenu sisälsi erilaisia pieniä petit fours / canape tyyppisiä napostelupaloja sekä suolaisina, että makeina versioina. Naposteluherkut ovat mukavia valmistaa, ja niiden menekki on juhlissa aina hyvä. :)
Canape – naposteltavien lisäksi synttäreilläni tarjottiin pinkkiä vadelmaboolia ja pääkallotäytekakkua.

Uskoisin useampien pinkkien tarjottavien (ainakin makeiden) sopivan loistavasti lasten prinsessasynttäreille. Prinsessasyntymäpäivillähän yleensä tarjotaan kaikkea kivaa, pinkkiä, tyttömäistä. :) Boolin saa lapsille soveltuvammaksi kun jättää viinat pois ja käyttää vaikka grenadiinia vähän makua antamaan.

Jääpalamuotit ovat todella hyviä ja käteviä tuollaisille pienille hyydykeleivoksille.
Sopivat sekä makeille , että suolaisille ja lisäksi vielä suklaakonvehdeillekin.
Suklaakonvehdit onnistuvat tiedostetusti loistavasti jääpalamuoteissa.
Yhden muotin hinta on n.2€, kun taas vastaavien leivosmuottien hinta n.15€.
Vissi ero! Hyydykeleivosten kannattaa antaa olla pakkasessa ihan kunnolla ennen irrottelua.
Jos tuntuu, että leivokset ovat jäätyneet kiinni vuokaan voi vuoan pohjaa lämmittää kevyesti kuumalla vedellä ja leivokset pompsahtavat irti kuin itsestään.

Synttäribooliin ( Pinkki Vadelmabooli ) tuli tämmöisiä aineksia:
4 l vadelmalimonadia
1 l spriteä 1 plo (0,35l )
chymoksen vadelmalikööriä
0,75 l leijona viinaa
1 kpl sitruunaa paloiteltuna

Ohjeet
Kaada ainekset boolimaljaan ja sekoita.
Lisää paloiteltua sitruunaa.
ÄÄNTÄ KOHTI!


Ryyppysynttärit pääasiassa, mutta mitäpä muuta voikaan olettaa.
Järjestin synttäreillä muutaman leikkimielisen kisan, joissa palkintona voittajajoukkueelle pienet likööripullot.
Tehtäväss oli kolme osaa, jotka olivat:
a) Snöre-nauhan syöminen ilman käsiä (joo, eli sitä punaista lakunauhaa jossa elefantti pussin kyljessä :)
b) Oluen juomiskisa penispillillä (kiitos vaan Pete pilleistä :D )
c) Singstarin laulaminen

Tehtävät olivat hauskat, ja saatiin otettua hauskoja kuviakin.


Booli oli kyllä myös hyvää. Ehkä vähän liiankin.
Myös Jack daniels oli myös hyvää.
Mansikkakossu oli hyvää.
Siideri oli hyvää.
"Aiemminhan en ole viinaan koskenutkaan.."
Kynttilöitä hankin täytekakkuuni tasan 18. Pinkkejä ja valkoisia, tottakai.


" Puh " ^__^

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Pinkki Canape 1 : Suklaakeksi cupcakes 
( Ihanat suklaakeksit pohjana , päällä valkosuklaa – mansikkavaahtoa)

Raaka-aineet
2,25 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
125 g sulatettua margariinia
1 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kpl kananmuna
50 g tummaa suklaata
50 g valkosuklaata

Kuorrutus
1,5 dl kuohukermaa
n.1 dl mansikan makuista tomusokeria
50 g tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
70 g valkosuklaata
2 rkl mansikkamehua

Ohjeet
Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Sekoita hieman jäähtyneeseen margariinisulaan sokerit ja lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi joukkoon jauhoseos. Lisää rouhittu suklaa ja kookoshiutaleet. Sekoita taikina tasaiseksi.
Nostele lusikalla pieniä nokareita taikinaa karamellivuokiin ja paista 175 asteessa n.3-5 minuuttia.
Kekseistä ei pidä tulla kovia, vaan ne pitää jättää pehmeiksi!!!!
Valmista kuorrute:
Kuumenna mansikkamehu kiehuvaksi ja lisää valkosuklaa levyn ulkopuolella mehun sekaan. Sulata suklaa mehuun.
Anna suklaaseoksen jäähtyä viileäksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita kerman joukkoon tuorejuusto, mansikan makuinen tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää jäähtynyt valkosuklaa.
Voit värjätä kuorrutetta elintarvikevärillä vieläkin pinkimmäksi jos tahdot.
Pursota kuorrutetta jäähtyneiden keksipohjien päälle karamellivuokiin ja koristele lopuksi pinkkivalkoisella strösselillä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Punajuurileivän ohje kahteen suolaiseen canape- naposteltavaan
Raaka-aineet
0,4 dl vettä
50 g hiivaa
500 g kypsää punajuurisosetta
1 rkl suolaa
0,5 rkl siirappia
2 tl pomeranssin kuorta
2 tl inkivääriä
2 tl neilikkaa
3 dl ruisjauhoja
n.0,7 kg vehnäjauhoja
1 dl juoksevaa margariinia

Ohjeet
Kuumenna vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva, punajuurisose (saa valmiina) ja mausteet sekä ruisjauhot.
Lisää vehnäjauhot ja margariini ja alusta pehmeähkö taikina.
Anna taikinan nousta liinalla peitettynä puolisen tuntia vedottomassa paikassa.
Leivo taikina leiviksi pellille leivinpaperin päälle. (2 leipää )
Kohota ja paista leipiä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pinkki canape 2 : Härän leikkelettä punajuurileivällä
Raaka-aineet
1 annos punajuurileipää
1 pkt härän grillileikkelettä (wursti)
suolaa,pippuria
tuoretta timjamia

Ohjeet
Leikkaa punajuurileivästä ohuita viipaleita ja litistä viipaleet kämmenellä painellen n.0,5cm paksuisiksi.
Leikkaa leivästä kolmioita.

Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista leivät kevyesti keskilämmöllä rapeiksi. (ei ruskistusta, väri häviää!)
Ripottele leipäpaloille suolaa ja rouhaise pippuria.

Revi leipien päälle grillihärkää ja viimeistele napostelupalaset tuoreella timjamilla :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pinkki canape 3 : Broilerirullat punajuurileivällä
Raaka-aineet
1 annos punajuurileipää
1 pkt kultabroilerin leikkelettä(saarioinen)
tuoretta persiljaa

Ohjeet
Leikkaa punajuurileivästä ohuita viipaleita ja litistä viipaleet kämmenellä painellen n.0,5cm paksuisiksi.
Leikkaa leivästä kolmioita.

Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista leivät kevyesti keskilämmöllä rapeiksi. (ei ruskistusta, väri häviää!)
Ripottele leipäpaloille suolaa ja rouhaise pippuria.

Leikkaa broilerin leikkeleet puoliksi ja kääri tiukasti rullalle.
Aseta kaksi rullaa yhdelle leipäkolmiolle ja koristele persiljalla.

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pinkki canape 4: Leipäjuustoa ja kylmäsavulohta 
(Kiitos kotikokkikaveri Riitta-Mummolle ideasta!)

Raaka-aineet
200 g leipäjuustoa
200 g savulohta viipaleina
parmesaanilastuja
suolaa, pippuria
tilliä

Ohjeet
Leikkaa leipäjuustosta sydämen muotoisella muotilla paloja.
Leikkaa sydämet lappeellaan puoliksi, jolloin saat yhdestä muotillisesta kaksi sydäntä.
Aseta jokaisen sydämen keskelle yksi lastu parmesaania makua antamaan.
Leikkaa savulohiviipale pituussuunnassa puoliksi : yhdestä viipaleesta saat kaksi ruusuketta.
Kiepsauta viipaleet ruusukkeiksi ja aseta jokaisen leipäjuustosydämen päälle yksi rulla.
Rouhi pinnalle mustapippuria ja lisää hyppysellinen suolaa.
Koristele tillin oksalla.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------



Pinkki canape 5: Punajuuritartar / Punajuurileivokset
( ns. punajuuri voileipäkakku )

Raaka-aineet
200 g hapankorppuja
100 g voita
ripaus suolaa

Täyte
100 g valkosipulituorejuustoa
1 dl majoneesia
0,5 rkl sitruunamehua
1 kpl pieni päärynä
n.100 g punajuurisosetta
100 g suolakurkkua
80 g sinihomejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 kpl isohko punasipuli
4 kpl liivatelehteä
1,5 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
suolaa, pippuria

koristeeksi kuivattua karpaloa
ja ruohosipulia

Ohjeet
Valmista ensin täyte:
Hienonna päärynä, suolakurkku ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
Silppua timjami.
Sekoita keskenään valkosipulituorejuusto, majoneesi, hienonnetut kasvikset, punajuurisose, sinihomejuusto murustettuna sekä timjami.
Mausta seos suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää seokseen.

Liota liivate isossa määrässä kylmää vettä , likoamisessa menee n.5min.
Kuumenna sitruunamehu kattilassa kiehuvaksi ja lisää puristellut liivatteet.
Kaada liivateseos punajuurimassaan ohuena nauhana kokoajan hämmentäen.

Öljyä jääpalamuotit, joihin haluat leivokset hyydyttää.
Aseta massaa lusikan avulla jääpalamuotin koloihin ja tasoita pinta.

Valmista pohja:
Murskaa hapankorput karkeaksi muruksi.
Sulata rasva ja lisää seokseen.
Taputtele pohjaa jokaiseen jääpalamuotin koloon punajuurimassan päälle.

Laita vuoat pakastimeen hyytymään väh. 40 minuutiksi.
Kumoa punajuurileivokset hyvin hyytyneenä.

Koristele esim. kuivatulla karpalolla ja ruohosipulilla


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pinkki canape 6: Vaahtokarkit dipattuna valkosuklaaseen
Raaka-aineet
1 pss vaahtokarkkeja
1,5 levyä valkosuklaata
3 rkl kermaa
elintarvikeväriä
cocktail-tikkuja

Ohjeet
Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa.
Lisää valkosuklaa paloina ja sekoita tasaiseksi.
Lisää pinkkiä elintarvikeväriä kunnes saat valkosuklaasta räväkän ja kauniin väristä.
Kasta vaahtokarkit valkosuklaaseen ja aseta lautaselle valumaan dipattu puoli ylöspäin. Voit kastaa dipatun vaahtokarkin yläpinnan strösseleihin tai suklaarouheeseen jos haluat lisäväriä tai ilmettä.
Anna jähmettyä viileässä.

Ennen tarjoilua: Tökkää jokaiseen vaahtokarkkiin cocktailtikku ja tarjoile.

Söpöjä vaikka pikkuprinsessan synttäreillä ;) Poikien synttäreille soveltuvat vaahtokarkit saat kun värjäät valkosuklaan vaikkapa mustaksi, vihreäksi tai siniseksi teeman mukaan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pinkki canape 7 : Vadelma-vanilja- lakritsi shot
(Kuin jäätelöä hyytelökakun muodossa!)

Raaka-aineet
1000 g kermaa
100 g sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kpl liivatelehteä
100 g valkosuklaata

150 g vadelmia

valmista jäätelö /
lakritsakastiketta

koristeluun pätkittyä lakua

Ohjeet
Kuumenna kerma ja sokerit kattilassa kiehuvaksi.
Vähennä lämpö ja anna porista miedolla lämmöllä n.10min.

Valmistele vadelmamehu vadelma"vanukasta varten:
Kuumenna vadelmat kiehuvaksi ja anna jäähtyä.
Siivilöi vadelman mehu tiheän siivilän läpi ja ota talteen.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Puristele lionneista liivatteista ylim. vesi pois ja lisää kuumaan kermaan.
Sekoita kunnes liivatteet sulavat.
Ota massasta puolet toiseen kattilaan vadelma "vanukasta" varten.

Valmista ensin vadelmavanukas loppuun:
Sekoita kuumaan liivate-kermaseokseen vadelmamehu.
Maistele ja lisää sokeria tarvittaessa.

Jaa vadelmavanukas shottilaseihin tasaisesti.
Laita kylmään hyytymään

Valmista vaniljavanukas loppuun:
Sekoita sula valkosuklaa kerma-liivateseokseen.
Kaada vaniljavanukas vadelmavanukkaan päälle kun vadelmavanukas on TÄYSIN HYYTYNYT!

Anna vaniljavanukkaan hyytyä kylmässä täysin ja kaada lakritsakastiketta shotin pinnalle mielellään juuri ennen tarjoilua / kunnes täyte on hyytynyt.
Koristele lakritsalla :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pinkki canape 8: Pätkis-tryffelit
Raaka-aineet
2 dl kuohukermaa
200 g tummaa suklaata
100 g pätkis- suklaata

strösseleitä, kaakaojauhetta
tai kookoshiutaleita,
pähkinää tms.

Ohjeet
Kaada kerma kattilaan ja kuumenna se hitaasti kiehumispisteeseen. Ota kattila liedeltä ja anna kerman jäähtyä useita minuutteja.

Laita pilkottu suklaa kuumuutta kestävään kulhoon ja lisää kuuma kerma. Sekoita varovasti, kunnes seos on tasaista - älä sekoita liikaa tässä vaiheessa. Anna seoksen jäähtyä.
Paloittele pätkikset pieniksi paloiksi jäähtyneeseen seokseen.

Pyörittele kämmenten välissä seoksesta palloja ja aseta pallot leivinpaperin päälle. Anna tryffelien jähmettyä kylmässä.

Pyörittele tryffelit lopuksi strösselissä, murskatussa pähkinässä, kookoshiutaleissa, kaakaojauheessa tms.

Ohjeella tulee n.30-40kpl tryffeleitä

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pääkallotäytekakku ( rock rock ! )

n.30hlö
Raaka-aineet

kakkupohja 24cm vuokaan:

4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
200 g voita/ margariinia
200 g tummaa suklaata
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

kakkupohja 26cm vuokaan:

5 kpl kananmunia
2,5 dl sokeria
250 g voita/ margariinia
250 g tummaa suklaata
4dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

n.3 dl mansikkamehua kostutukseen

täyte 1 mansikkarahka:
2 prk maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
300 g mansikoista tehtyä pyrettä (n.1,5dl valmista pyrettä)
1,5 dl tomusokeria
1 rkl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehteä + sitruunamehua
liuotukseen

täyte2 triosuklaa:

1 levy pandan valkosuklaata
1 levy pandan tummaa suklaata
150 g wiener nougatia + 3rkl kermaa
0,5 rkl kaakaojauhetta
3 dl kuohukermaa
150 g tuorejuustoa
1 dl tomusokeria

valkosuklaakuorrutus x 2 :
0,7 dl kuohukermaa
150 g valkosuklaata

75 g tummaa suklaata yksityiskohtiin

2 prk valion mansikkakermaa
0,5-1 dl mansikkatomusokeria

Ohjeet
Valmista KAKSI kappaletta kakkupohjaa.
Toinen 26cm vuokaan ja toinen 24cm vuokaan.
Voitele ja korppujauhota vuoat.

Valmista yksi taikina kerrallaan, käyttäen samaa ohjetta.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahto on valmista, kun kuvio jää hetkeksi vaahdon pintaan.
Sulata voi ja suklaa kattilassa. Sekoita tasaiseksi.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää vaahtoon vuorotellen voi-suklaaseosta ja jauho-leivinjauheseosta. Sekoita tasaiseksi.
Kaada vuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 50 min.
Anna seistä hetki ja irrota sitten vuoasta.

Valmista kakkujen täytteet:

Mansikkatäyte:
(valmista mansikkapyre n. 300g:sta pakastemansikoita sulattamalla mansikat ja soseuttamalla. Siivilöi mansikkapyre)
Vaahdota kerma vaahdoksi.
Lisää maitorahka, sitruunamehu, tomusokeri siivilän läpi ja vaniljasokeri.
Lisää mansikkapyre.
Liota liivate runsaassa kylmässä vedessä pehmeäksi, n.5min.
Kuumenna tilkka sitruunamehua kattilassa kiehuvaksi.
Puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota sitruunamehuun.
Lisää liivateseos mansikkarahkaan ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Ei sähkövatkaimella!

Suklaatäyte:

Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita kerman joukkoon kaakaojauhe, tuorejuusto ja tomusokeri.
Rouhi tumma ja vaalea suklaa, lisää.
Sulata wiener nougat 3rkl:aan kiehuvaa kermaa.
Anna nougatin jäähtyä ja lisää tuorejuusto-suklaaseokseen.

Täytä kakku:
Leikkaa kakkupohjat kolmeen osaan.
Laita alimmainen pohjalevy molempiin käyttämiisi irtopohjavuokiin ja kostuta pohjat mansikkamehulla.
Sivele pinnoille mansikkarahkatäytettä. Kostuta toinen pohjapala ja levitä seuraavaan väliin suklaavaahto.
Kostuta myös kakun ylimmäinen pala kevyesti mansikkamehulla ja paina päälle kanneksi.
Vie kylmään hyytymään yön yli kevyen painon alle.

Kakun koristelu:
Leikkaa pienemmästä täytekakkupohjasta suorakaiteen muotoinen pala pääkallon hammasrivistöksi.
Herkuttele reunat ;) ..
Kumoa isompi pyöreä kakku tarjoiluvadille.
Kumoa suorakaiteen muotoinen pala kiinni pyöreään palaan.
Painele suorakaiteen muotoinen pala kallon pyöreään reunaan kiinni.
Voit käyttää apuna tasoittelussa ylijäämäpaloja.
Karistele ylimääräiset korppujauhot kakun pinnalta pois pullasudilla.

Kuorruta kakku kaksi kertaa valkosuklaalla! = valmista valkosuklaakuorrutusta kaksi annosta erikseen.

Valmista ensimmäinen valkosuklaakuorrutus:

Kiehauta kuohukerma pinnoitetussa kattilassa kierrevispilällä hämmentäen.
Siirrä kattila pois levyltä ja paloittele kerman joukkoon suklaa kokoajan hämmentäen.
Siirrä kattila takaisin levylle ja sulata suklaapalat lopullisesti kerman joukkoon erittäin pienellä lämmöllä. (levy ykkösellä.) Suklaan sulettua lisää voi ja sekoita tasaiseksi.
Lusikoi seos heti kakun päälle ja tasoita pinta lastalla tai palettiveitsellä.
Vie kakku kylmään ja anna kuorrutteen jähmettyä.

Valmista toinen annos kuorrutetta edellisen jähmetyttyä ja levitä edellisen valkosuklaakuorrutteen pintaan.
Näin saat tasaisen ja kauniin kuorrutteen!

Sulata tummaa suklaata ja valmista sillä silmät + leuan raidat ja nenä.
Hahmottele pääkallolle silmät ja nenä + leuan raidat veitsen kärjellä KEVYESTI (!!!! ) kakun pintaan.
Pursota suklaa hahmotelmien päälle ja jähmetä kylmässä.

Vatkaa mansikkakerma vaahdoksi ja mausta mansikkatomusokerilla.
Pursota kerma tähtityllalla varustetulla pursotuspussilla kakun reunalle.
Voit valmistaa koristeeksi marsipaanista vielä pieniä pääkalloja tai kitaroita :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ison isot kiitokset vielä kaikille minuu onnitelleille! Ja halit.

Saattaisit kiinnostua myös näistä

46 Suussasulavaa kommenttia

  1. Joo perustan kilpailevan ruokalogin :D [Hoh kelläs sitä taas kaakkulautanen kädessä ;3]

    VastaaPoista
  2. Kakkutikakkuti! Omnomnom :D Perusta perusta!

    VastaaPoista
  3. Olen kans suunnitellut että ostaisin tuollaisia muotteja, mutta en ainakaan ole vielä saanut aikaiseksi. Osaisitko sanoa mistä tuollaisia voisi löytää? Ainakin kodin ykkösessä olen nähnyt ja varmaan niitä on monissa muissakin kaupoissa mutta nyt ei ainakaan itsellä tule muita mieleen.

    Hienot tarjoilut!

    VastaaPoista
  4. Vautsi, onpa persoonalliset tarjoilut! Kaikki näyttää kyllä ihanilta! Varmasti oli myös jutuista päätellen erittäin vauhdikkaat synttärit =) Myöhästyneet onnittelut! =)

    VastaaPoista
  5. Ei oo todellista mitä sie olet värkännyt! Myöhästyneet onnittelut täysi-ikäiselle.
    Tajuttoman työn olet nähnyt noiden tarjoilujen kanssa. Mitä ideointia. Sie olet varmaan tuleva top chef :) Jne.jne. oikeen osaa sanoakaan mitään kun olet luonnon lahjakkuus nuorella iällä keksimään kaikkea, toteuttamaan ne, ja saat vielä kaiken näyttäämään hyvältä.
    Hyvä hyvä!!! Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, Soowhy! :)
    Ite oon ostanut jääpalamuotteja mm. tiimarista (pari hedelmän muotoista jääpala-astiaa siis)
    ja nuo ristimuotit + kukkamuotit on ikeasta ja ne on kyllä parhaat vuoat mitä miulla on.
    Samoin anttilasta oon ostanut sydämen muotoiset jääpala-astiat ja sitten käytän noita perinteisiä laatikon muotoisia jääpala-astioita..

    Tässä linkit ikean jääpalamuotteihin.
    Hintaa 0,95€ / Kpl :D
    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60138113
    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60146194

    VastaaPoista
  7. Oho, aikas hienot tarjoilut - vimpassa kuvassa vielä näkyy, että kakussakin vielä kivat raidat sisällä...Onnea täysi-ikäiselle!

    VastaaPoista
  8. Wau, onpa sinulla ollut upeat juhlat - harva 18-vuotias kykenee moisiin juhliin ITSE tehden! Olet melkoinen mestari.

    Lämpimät onnittelut vielä!

    VastaaPoista
  9. Taas kommentointi tökkii...

    No, kirjoitampa uudelleen!

    Onnittelut täysi-ikäiselle! Uskomattoman hienot tarjoilut olet tehnyt. Sinusta tulee vielä jotain... <3

    VastaaPoista
  10. Kiitoksia Kate, Marina, Irene, Sokeriperhonen ja Pioni lämmittävistä kommenteista! :)
    Kokkailu ja leipominen on aivan ihanaa, ja toivon todella että miusta tulisi vielä joskus hyvä kokki / leipuri! :)

    VastaaPoista
  11. Taas aivan ihana supermegapostaus ja synttärisi on ollut aivan juuri nimenomaan Sinun näköisesi. Mahtavat bailut ollut! Oi jospa oisin saanut olla muuukaaanaaa.

    VastaaPoista
  12. Ihanat tarjoilut ^__^ Kaikki näyttää niin söpöltä ja hyvältä ja ää oot kyllä nähnyt hirveästi vaivaa. Mulla on hirveä lista kaikkea mitä haluaisin tehdä tarjoiltavaksi tupareihin. Nyt täytyis vaan karsia siitä ainakin puolet pois.. :D

    VastaaPoista
  13. Tosi herkullisen näköiset tarjoilut! Pätkistryffelit ovat varmasti toooosi hyviä! :P

    VastaaPoista
  14. ei pahaa ei pahaa.. :) jos ei muuta nii kokki on sun elämä ja työ :)

    VastaaPoista
  15. Myöhästyneet onnittelut minultakin!! =)

    Aivan ihanat tarjoilut sinulla on ollut ja vieläpä kaikki itsetehtyä, wau. =)

    VastaaPoista
  16. Itselläkin tuli tuo Tiimari mieleen, pitääpä käydä katsomassa. Myös nuo Ikean muotit kiinnostais. Harmi vaan kun sellaisia ei lähellä ole ja aika monet noista mitä tahtois, on semmosia joita saa vaan kaupasta.

    VastaaPoista
  17. WAU!!!!! Mun 18 vuotis synttäreillä 16 vuotta sitten tarjoiltiin luultavasti sipsejä..:) Näitä tarjoiluja paremmaksi ei varmaan pysty laittamaan!!

    VastaaPoista
  18. Käsittämättömän upeat tarjoilut sinulla :) Ja kaikki sopii niin loistavasti yhteen.

    ONNEA myös minulta :)

    VastaaPoista
  19. Onnea paljon!
    Olet ihan USKOMATON! Ja oikea LUONNONLAHJAKKUUS!!!
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  20. Upeat tarjoillut! Ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut minultakin! Sekä hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  21. Super isosti kiitoksia Ent-tu, Maiju, Mimosa, Siviiliuhri, Hanna, Kliivia, Hiivatti, Mama ja Laura! :)

    Hauskaa vappua kaikille tasapuolisesti.
    Munkkia ja simaa!

    VastaaPoista
  22. Voi ei, miksen minä saanut kutsua näihin juhliin!! =) Oli kyllä niin ihanat tarjottavat että!
    Oot nähnyt kyllä todella paljon vaivaa ja kyllä se kannatti. Ihanat sortit olivat kyllä!
    Mukavaa Vappua ja myöhästyneet onnittelut "aikuiselle", elikkäs täysi-ikäiselle! HALI!

    VastaaPoista
  23. Vielä kertaalleen onnittelut täysi-ikäiselle. Mahtavat tarjoilut! Sinä olet sitten jaksanut vääntää ja suunnitella kaiken a:sta ö:n. Se kyllä kannatti! Näillä tarjoiluilla ja järjestelyillä ei voi muuta saada aikaa kuin onnistuneet juhlat! Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  24. Oi kun olet näperrellyt vaikka mitä pientä kivaa <3!

    Minulla on samanlainen (pinkit kukat) jääpalamuotti, on kyllä monikäyttöinen kun ei ole mikään pieni ja matalamallinen!

    VastaaPoista
  25. Mageen näköiset tarjoilut, kakku erityisesti. Myöhästyneet onnittelut!

    VastaaPoista
  26. Ihanat syndet, pitää kyllä tehä jotain vastaavia juttuja itelle syksyllä. Täytän 30.. =)

    VastaaPoista
  27. Synttärionnittelut nyt kauheasti jälkikäteen mutta better late than never.....
    Ihanat tarjoilut olit tuonne järkännyt, ihan vesi tulee kielelle noita katsellessa..

    VastaaPoista
  28. Kiitoksia vielä kovasti kommenteistanne: Anulilli, Maistuvat paistuvat, Panda, Jade, Adelheid ja Yaelian. :)
    Iso halaus teille kaikille!

    VastaaPoista
  29. Ompas olleet kekkerit tosissaan, ihanat!! Mahtavat persoonalliset tarjoilut, voin vain kuvitella mikä homma tossa on ollu mutta varmasti sen arvoista! oot todellakin ihan virtuoosi jo nyt, mikähän susta vielä tuleekaan?!Jäämme odottelemaan! Onnea täysi-ikäisyydestä vielä näin myöhästyneesti!!

    VastaaPoista
  30. Ihan mielettömän ihanat synttäritarjoilut! Onnea! Nyt tuntuu laillisemmalta lueskella sun drinkkivinkkejä :)

    VastaaPoista
  31. Voi mahtavaa, mitkä tarjoilut! Ja siellä kaikilla oli nii-in muukaavaa, oi jospa oisin saanut olla muukaanaa. Uus söpö kuva sulla :)

    VastaaPoista
  32. Myöhäiset syntymispäiväonnittelut täältäkin! Aivan upeat synttäritarjoilut siulla on siellä ollut! Vesi kielellä katselen kuvia ja luen herkullisia selostuksia. Nammm...

    VastaaPoista
  33. Onnea! Iästä ja sikaihanasta blogista :) oon täällä vieraillut silloin tällöin :)

    VastaaPoista
  34. Mä löysin yhestä halpakaupasta monenlaisia muotteja hintaan 1,95e/kpl. Ei kovin pahan hintainen. En oo vielä ehtinyt niitä kokeilla. Pitäis vielä Ikeaan päästä kattomaan noita muotteja. Ja muutenkin pitää kaupoissa silmät auki :D.

    VastaaPoista
  35. Myöhästyneet synttäri onnittelut (sori ku oon vähä myöhässä :D ) Tästä on kyllä vissii ollu ennenki puhetta mut ollaa samassa kuussaki(ja vuonna) syntyneitä :D
    Mua niin harmittaa ku en tajua usiammi käyä täälä lukemassa sun juttuja ja harvoin kommentoin mitää, nytki on ihan kauheesti jääny postauksia lukematta ;/

    VastaaPoista
  36. nams mitä namusia! :P

    VastaaPoista
  37. Isot kiitokset kaikille kommentoineille <3

    VastaaPoista
  38. Kuinka hyvää toi booli on? ;) Pystyykö sitä raa'at parrakkaat hevimiehet juomaan vaikka se onki pinkkiä :D

    VastaaPoista
  39. Nani: Tuo booli on sellasta aika makeeta, mut herkkua ^^ kyllä sitä kiskoivat sekä hevimiehet-että naiset ;D eli kelpasi kyllä vieraille.

    VastaaPoista
  40. Musta tuntuu et se on kokeiltava tuota boolia joku viikonloppu :P

    VastaaPoista
  41. Tää näyttää olevan vanha postaus jo mutta kiitos mielettömästi hyvistä ideoista!

    nim. itse järkkäämässä saman aiheisia kekkereitä! =)

    VastaaPoista
  42. UPEA tarjoilu! Tuli kamala makeannälkä noita kuvia katellessa... :) Oot tosi taitava!

    VastaaPoista
  43. Todella ihana postaus! Kiitos muutamasta hyvästä vinkistä :)

    VastaaPoista
  44. Mistä oikein ystäväsi on ostanut nuo penis-pillit? aivan mahtava idea =D

    VastaaPoista
  45. Hjaa, paha sanoa tarkalleen ostopaikkaa, mutta uumoilisin että noita löytää lähes jokaisesta pornokaupasta pilailupuolelta :p

    VastaaPoista
  46. Penispillit taitavat olla Europehousesta. :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com