Koristeet makea leivonta

Perverssit täytekakut | Tissi täytekakku

17.53Pahalapsi




Näistä kakuista en rupea grammamääräistä ohjetta kirjottamaan, koska en itsekään muista kaikkien raaka-aineiden määriä. Tässä kuitenkin ihanan suklaatäytteen summittainen ohje!


Suklaatäyte kakkuun

*200 g fazerin sinistä
*2 dl kermaa

Kerma kiehautetaan, lisätään suklaa, sekoitetaan tasaiseksi, annetaan jäähtyä täysin kylmäksi. Lopuksi vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.

Tein noilla täytemäärillä kaksi kipaletta täytekakkua. Toiseen valmistin koristeeksi elämäni ensimmäisen marsipaanihahmon: TissiTiinan. Pirahtaneet Hullut, sananmuunnoksia.
Se on tuhti nainen, kovan luokan paksukainen josta meikä kunnolla otteen saa..


THE Boob cake. Tissikakku. Rinta. You name it. Samat täytteet kuin Tiinan kakussa, päällä marsipaanikoristeita.Loppuvaiheessa meinasin lisätä koristeeksi roosanauhan lieventämään kokonaisuutta, mutta otin sen kuitenkin pois viimeminuuteilla. Pilluja, kyrpää, rintoja, paskaa.
Kyllähän mie varoitin! Jos tämä kakku ei ole pervo tai härski, niin mikä sitten on?



Saattaisit kiinnostua myös näistä

29 Suussasulavaa kommenttia

  1. Hitsi sä oot ahkeroinut!!

    Aivan älyttömän upeita - mun silmillä
    ei näperettäis mitään noin pientä :o

    Ja teemasta, ihanan hilpeetä :D

    VastaaPoista
  2. Hahaha! Voi kakka.
    Hulvatonta pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. voi helvetti :D

    mut hyvin laitetu marsipaanit kakun pääle, yleensä kaikillä on kulmia ja vekkejä reunoissa

    VastaaPoista
  4. Voi ei! Kaikkee sitä näkee ku vanhaksi elää...

    VastaaPoista
  5. :D

    Näytäs nää meiän luokan pojille ;D

    VastaaPoista
  6. Hauskaa ;DDD Päivän piristys! Oikein hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. heh! Nää on kyllä NIIIIIN hauskoja!! Todella hienosti toteutettuja =o)

    VastaaPoista
  8. Näähän on ihan oikeesti hienoja! :) Mies katsoi viereiseltä koneelta ja totesi että hän haluaa ihan ehdottomasti tollaisen naisen hänen kakkuunsa! :D

    VastaaPoista
  9. Hih, hienoja kuvioita oot säädelly! :D Itse oon tosiaan ihan noviisi vielä marsipaaneluissa, mutta ruusut jostain syystä onnistui ihan hyvin tuolla tekniikalla. Harjoitukset jatkuu. Ja hyvä musiikkimakukin siulla on sekä komia sivupohja. Laitanpas kirjanmerkkeihin hetimiten.. :)

    VastaaPoista
  10. Jaavainiin, oli jäänyt sitten miehepuolikkaan tunnukset päälle, Patavahdilta/Liljetykseltä (http://patajakattila.blogspot.com tai http://liljetys.blogspot.com) oli siis ed. kommentti :)

    VastaaPoista
  11. Kylläpä sinulla löytyy härskejä ja erikoisia kakkuja:D

    VastaaPoista
  12. Loistavaa :DDD Näistä on tullut selvästi joku hitti. Yhden kun on tehnyt niin johan alkaa tilauksia tipahdella. Tiina Tissi ;D Mieletöntä!! :D

    VastaaPoista
  13. Upeet!Kesällä mun pitää myös tehä peniskakku polttareihin.. ;)

    VastaaPoista
  14. Kiitos kumarrus JOKAISELLE kommenteista! :D

    Aleksi Yleensä itelläkin on ollu ongelmia noiden marsipaanin reunojen ryppyjen kanssa, mutta tällä kertaa sain reunasta tasaisen, jeij!

    Noora Ite näytin näitä kuvia muutamille, ja kyllähän tuo tissi hilpeyttä herättää :D

    Kati Itellä on kanssa kehitteillä joskus tuota peniskakkua, kunhan aikaiseksi saa ja syöjiä tulee :D

    VastaaPoista
  15. Heh, heh... On juu aika hulvattomat kaakut:) Mut kyllä noisa on näpertelemistä ollut! Mä oikeestaan inhoon kaikkien pikkuriikkisten yksityiskohtien hiomista, mutta sulla on mitä ilmeisimmin piiitkä pinna;)

    VastaaPoista
  16. Hih, hauskoja kakkuja! Sulla on tuo koristelutaito kyllä hallussa!

    VastaaPoista
  17. Hahaa miten hauskat kakut;o). Itseläni menisi yötyöksi tuollaisten näpertelyt, kun on noita pieniä silmiä jokapuolella. Hauska idea aikuisten juhliin.

    VastaaPoista
  18. Hih! Hauskoja kakkuja olet väännellyt. Näpertelyä ja pitkää pinnaa on noissa vaadittu. :D Sinulla sitä tuntuu kuitenkin riittävän :)

    Ja muuten...ehdottomasti voin suositella niitä hilloja. Ainoastaan paljaaltaan maisteltuina olivat melko hurjan makuisia...siis lähinnä aivan mielettömän makeita. Kuitenkin noin täytteenä käytettynä (kuten siinä kääretortussani) olivat aivan loistavia. Samaan sarjaan näkyi kuuluvan myös passion- ja kookoshillo =0 ,jotka menevät myös sopivan tilanteen tullen testiin. Siitä kääretortusta tuli mieheni aivan lähtemätön suosikki.

    VastaaPoista
  19. No sie se olet jaksanut näpertää taas! :D Aika härskejä totta tosiaan, mutta pitäähän se edes joskus kokeilla jotain tämmöistäkin... Sileäksi olet saanut ison tisun pinnan! Uhkea mamma on hassunnäköinen! :D

    VastaaPoista
  20. Mielenkiintoista :P siinä on sitten sekä silmän, että vatsan ruokaa? ;)

    Suklaamunista: muotin sain niin ovelasti, että ostin kerran yhden kalliimman suklaamunan, joka oli pakattu muovimuottiin. Säilytin sitten sen muotin parempaa käyttöä varten. :D Ihan prismasta ostin ko suklaamunan silloin.

    VastaaPoista
  21. Oijoi! Upeaa settiä :----D

    VastaaPoista
  22. Ei mennyt kauaa, toisin kun sulla varmaan näissä taideteoksissa. Hih, hauskoja! :) Kyllä mun piti tehdä ne koristeet hyvissä ajoin valmiiksi ja sitten vaan heittää kakun päälle, mutta teinkin ne sitten suoraan tuohon kakulle... ;) Värit oli onneksi jo valmiina niin ei siinä sitten kauaa aikaa tuhlaantunut.

    VastaaPoista
  23. Kiitos kommentista blogissani =) aivan mielettömän hauskoja teoksia sulla, tulee hyvälle mielelle kun näitä selailee =)

    VastaaPoista
  24. Hohohohoho millasia tuhmuuksia oot tehnyt :D Aivan mainion näköisiä, tommoset sopis hyvin esim. johonkin polttareihin tai sellasiin aikuisten lelukutsuihin! Nyt kyllä alko maanantai mainiosti naureskellen, kiitos :)

    VastaaPoista
  25. Tissikakku olisi loistava myös sitä puristavan käden kanssa :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com