Koristeet teemakakut

Evil nurse - sairaanhoitajan täytekakku

17.27Pahalapsi

Näin siinä sitten taas käy! Ystäväni valmistui sairaanhoitajaksi keväällä, ja kakku julkaistaan syksyllä. Logiikkaa ei ole, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Lievästi sanottuna hävettää myöntää, mutten ole aivan varma kakun sisällöstä. Hämärä muistikuva olisi siitä, että täyte sisälsi mansikkaa + sitruuna-valkosuklaa-täytettä, mutten lyö kyllä päätä pantiksi. Oh well, ensi kerralla sitten fiksumpana kuvat myös täytteesti! Kevään hikipisaroita lennättelevän kakkushown tuloksena kaikki blogikuvaaminen jäi vähän hunningolle. Tein Hoitsukakun samoihin aikoihin kuin omat ylioppilaskakkuni, joten tekemistä riitti.

Liäkkeet jok lähttöön.
Kihti, kuppa, reuma, sepelvaltimosairauvvet ja kymmene muut.
Koristeluprosessi oli sinänsä mielenkiintoinen, kun pääsi kokeilemaan kaikkea erilaista. :) Goottihenkiselle neidolle tehty kakku on koristeluiltaan ehkä hieman rajuhko normaalille hoitsulle, ainakin veriroiskeet voisi jättää pois. Sydänkäyrä, pillerit, laastarit ja ruiskut soveltuvat kaiketi teemaan ihan passelisti. Marsipaanista tehdyt pillerit näyttivät pelottavankin aidoilta, ainakin nuo buranaa muistuttavat valkeat. Jos itse törmäisin vastaaviin kakun päällä, saattaisin miettiä kaksi kertaa ennen haukkaamista. Totesin myös, että aidon näköisen ruiskun tekeminen on yllättävän vaikeaa, jos ei liivatetta halua ruiskuosaan käyttää. (tällä tavalla saisi läpinäkyväksi). Tyydyin tekemään kannan ja varren marsipaanista, ruiskun sprayvärillä maalatusta nauhamakaronista.




Saattaisit kiinnostua myös näistä

8 Suussasulavaa kommenttia

  1. On kyllä hieno kakku! Sinä se osaat :D

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä ihan mahtava! =DD Slurp =P

    VastaaPoista
  3. Tosi kähee, mä kattelin eka et noi pillerit on ihan oikeita! XD

    VastaaPoista
  4. WOW, ei voi muuta sanoo ihan älyttömän hieno roiskeineen päivineen ;D;D

    VastaaPoista
  5. Löysin eilen illalla blogisi ja jatkoin lukemista tänäänkin. Ihana! Paras ruokablogi ikinä! Minua kiinnostaa prode- ja vegeruuat (vaikka olenkin sekasyöjä). Oot tosi kekseliäs ja hyvä näissä kokkailuissa. :) Tykkään myös tyylistäsi!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille! :) Kyllä saajakin oli kakkuun onneksi tyytyväinen, ja se on tärkeintä.

    Nipsu: Ompa mukava kuulla että viihdyt Decapitatedissa! Kiitos kivasta kommentista :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com