kasvisruoka salaatit

Ruokaisa välimeren fetasalaatti

23.30Pahalapsi

On niitä aikoja, jolloin tekee mieli kevyempää. Joulun kinkkurallien, pääsiäisen mämmisavotan ja juhannuksen makkarabileiden jälkeinen tuhti olo kielii siitä, että on tullut mässättyä ihan liikaa. Tämä salaatti on kaikessa kasviksisuudessaan erittäin maittavaa, ja on suopuisa vyötäröllä hyllyville uimarengasta muistuttaville kantokahvoillekin. Se joka sanoo, että kevyt ruoka on automaattisesti mautonta huttua, on kyllä väärässä. Vaikkei ehkä uskoisi, tämä fetasalaatti maistui myös vannoutuneelle "lihis kurkkusalaatilla"- tyyliselle suomalaiselle karjulle. Eikä valittanut yhtään, ettei teurasta löytynyt lautaselta!


Ruokaisa fetasalaatti, tai jotain sinnepäin.

Salaattia
Rucolaa
Tomaattia
Kurkkua
Cashewpähkinöitä
Fetajuustoa
Punasipulia
Aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
Keitettyä kananmunaa
(yrttiöljyä tehtynä basilikasta, persiljasta ja oliiviöljystä)


Pikkuvinkki muuten vielä: Yrttiöljy sopii oikeastaan paikkaan kuin paikkaan, sillä kyseessä on todella tehokas pikakaunistaja ja maukas kastike. Tsalladissa kastike toimii lähinnä mehukkuuden antajana, mutta käytän erilaisilla yrteillä ryyditettyä öljyä monessa lautasannoksessa koristeena. Muutama pisara riittää!





Saattaisit kiinnostua myös näistä

7 Suussasulavaa kommenttia

  1. Nams... Tarvii maistaa jossain vaiheessa. :o

    VastaaPoista
  2. Yrttiöljyvinkki otetaan välittömästi käyttöön, jahka muistan sen keittiössä hyöriessäni!

    Tattista.

    Sonja

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä. Mulla tuli just äsken mieleen, että olis pakko lähtee ostamaan kaupasta salaattiaineksia ja sit tuun tänne ja nään tollasta herkkua :D.

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi! Löysin sinut kotikokki.netin kautta :)

    VastaaPoista
  5. rakastuin sun blogiin totaalisesti♥löysin tän ku etin ohjetta ystäväni 18v synttärikakuks c: pistin linkin tästä sivustosta omaan blogiini koska mun mielest tää oli just jees blogi, aa ihanii kaikkii vinkkei ja ruokaohjeit, tykkään♥

    ♥:kisu
    http://palasiaelamasta.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Tintsu: Hyvää se onkin, jos salaatit maistuvat! :)

    Welandra: Eikun vaan tekemään :)

    Sonja: Hienoa, että vinkistä oli jollekulle apua ^^

    I'm lacking: ruokablogeja selatessa tulee useinkin sellanen olo, että wait, pitäsköhän miunkin tehä.. nälkäisenä ei pitäis surffata netissä :D

    Minna: Kiitos! Kotikokki-sivuston käyttö on jäänyt nyt jostain syystä vähemmälle, mutta enköhän mie sinne joskus palaa taas.

    Kisu: Mahdottomasti kiitoksia! :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com