täytekakut

Minimalistinen pinkkimusta täytekakku

18.14Pahalapsi




Tää täytekakku meinasi unohtua ihan tyystin blogata. Kuvissa näkyvä prinsessakakku on tehty perinteisin täyttein, koristeltu vain hiukan normaalista poikkeavaan tapaan. Pyöräytin kakun maailmaan viime vuoden elokuussa, mutta ajattelin pistää tortun takataskuun jemmaan myöhempää jälkikäyttöä odottamaan. Mokoma kaakku unohtui kuitenkin taskuun vähän liian pitkäksi aikaa. Kuten moni teistä on huomannutkin, kasvoni löytyvät sekä kägi-lehden kannesta että myös lehden sisältä.

Sieltäpä lisää kakuista ja kokkaamisesta sitte..




Saattaisit kiinnostua myös näistä

7 Suussasulavaa kommenttia

  1. Heii! Miulla ois ens viikolla 18v synttärit ja haluisin tehä ruusuja kakun päälle mut jotenki ne aina menee liian vinkkuroiks tai loppupeleis lentää seinille. Ei siul sattuis olee aikaa tehä pientä tutoriaalii miten tehää sokerimassasta/marsipaanista ruusuja? Arvostaisin tosi paljon! (jouduin lisäämään kommentin uudestaan koska tää compuutteri on harvinaisen vammainen)

    VastaaPoista
  2. Asiaa.. :) ja parasta on se et tuon lehtijutun perusteella vois sanoo et jos joku vähättelee ni lyöt tiskiin vaan sen leivoskisan voiton, ja sanot et pistäppä paremmaks ;)

    VastaaPoista
  3. Voisitko esitellä sun kaikki keittiön sähköiset keittiövälineet ja mitä oot niistä tykännyt tai sitten joku sellainen millaisia keittiövälineitä suosittelet? Esim. niitä sähköisiä tai sitten veitsiä ja muita välineitä?

    VastaaPoista
  4. Oon katellu jonki aikaa jo tätä sun blogia, mutta nytten vasta liityin lukijaks. Oot ihan tajuttoman hyvä leipomaan/tekemään ruokaa. Ja kaikki mitä oon sun resepteillä tehny on onnistunu! Ihan vaan pari kysymystä, minkä ikänen oot ja mistä päin? :)

    VastaaPoista
  5. MJ: Valitettavasti miulta ei löydy tutoriaalia marsipaaniruusujen tekoon. :( On ollut kyllä tarkoitus tekaista sellainen, mutta ajanpuutteen takia on pakko sanoa että tähän saumaan sen väsäys on miltei mahdotonta.

    Jontse: Heh, jep :)

    Anonyymi: Miulla on tällä hetkellä käytössä yleiskoneena Kitchen aidin pinkki hurmuri, sähkövatkaimena Kenwoodin hopeinen härveli, survimena Dualitin luottovempele ja yleis-keittiöveitsenä Hattorin japsiveitsi.  Kaikki nämä ovat lunastaneet paikkansa rakkaimpina keittiövälineinä, enkä ole keksinyt näistä ainuttakaan moitetta. :) Värilliset tekstit ovat linkkejä aiemmin kirjottamiini tekstipätkiin, jos lisätiedot kiinnostavat.

    Anomyymi: Kiva kuulla että blogista on ollut iloa! :) Mie olen tällä hetkellä 21 vuotta maailmaa katsellut Joensuusta käsin.

    VastaaPoista
  6. Aah! Sain ihan hirveen kohtauksen kun näin sun kuvan Kägi- lehden kannessa. Olin ihan onnellinen, luin ton jutun todella monta kertaa. Oot aivan ihana!

    VastaaPoista
  7. Jos menen naimisiin, tahdon tällaisen hääkakun! Aivan ihana! :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com