kastikkeet Pastaruoka

Vegaaninen pähkinäpasta

15.32Pahalapsi



Pähkinäpastaa tekee mieli harva se päivä. Syntisen hyvää ja nopeeta! Tämä ohje on saanut osansa iltalehden nopeiden ruokien ilona-liitteestäkin. Pähkylipasta on sopiva vegaanillekin,kun käyttää tavallisen kerman sijaan kookosmaitoa tai soijakermaa.

Vegaani pähkinäpasta
  • 200 g maapähkinöitä
    (myös pekaanipähkinät käyvät, saksanpähkinät, cashew.. vaihtoehtoja löytyy!)
  • 1 kpl iso sipuli
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 300 ml kermaa tai kookosmaitoa
  • 1,5 rkl raastettua inkivääriä, tuoretta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl punaista currytahnaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl sokeria
  • öljyä
  • pippuria, suolaa
  • pastaa

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet silpuksi.Paahda maapähkinät kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna jäähtyä hetki. Lisää öljy ja sipulit ja freesaa kauniin ruskeiksi.Lisää kerma tai kookosmaito sekä mausteet.Hauduta n. 5 minuuttia ja sekoita "kastike" pastan joukkoon.Tarjoile!

Saattaisit kiinnostua myös näistä

0 Suussasulavaa kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com