chili kasvisruoka

CHAKCHOUKA - Lämmin marokkolainen salaatti

13.02Pahalapsi

Tämä salaatti on herkullinen lisuke oikeastaan mille tahansa marokkolaiselle, tai marokkolaisvivahteelle ruoalle. Miksei toki perinteikkäämmänkin ruoan kylkeen!

Chakchouka - salaatti

  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl keltaista paprikaa
  • 2 kpl punaista chiliä
  • 5 kpl isoa tomaattia
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 4 kpl perunaa
  • 1 dl vettä
  • reilusti tuoretta mustapippuria ja suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
    Hienonna sipuli silpuksi, kuutioi paprika ja tomaatti ja ota chilistä siemet pois ja hienonna se silpuksi.
    Kuutioi perunat n. 1cm x 1cm kokoisiksi kuutioiksi
    Kuumenna oliiviöljyä laakeassa pannussa ja freesaa kasvikset kevyesti.
    Lisää vesi ja tomaattipyree, hauduta 20 min.
    Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää maun mukaan suolaa ja paprikajauhetta.

Saattaisit kiinnostua myös näistä

0 Suussasulavaa kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com