Mikäli et vielä seuraa hämmentämistäni Snapchatissa, miut löytää sieltä nimellä paha.lapsi (siinä on piste välissä).
Mikäli snapchatissa eilen postaamani valkosiulileivän hehkutus meni ohi silmien, ei hätää. Tässä se nyt on kaikessa komeudessaan! Innostuin tyhjentelemään jääkaappia itämaiseen mungpapukeittoon. Sinne humpsahtivat avatut kookosmaidot, parhaat päivänsä nähneet sipulit ja inkiväärin kannikat. Valkosipulin kynsiä en kuitenkaan ilennyt mättää kaikkia siihen soppaan, sillä ne olisivat peittäneet kaiken muun maun alleen. Noh, summa summarum. Mieleeni putkahti hillitön himo vaaleaan leipään, etenkin valkosipuliseen sellaiseen. Siitä syntyi makujen sinfonia ja uusi kotikeittiöni helmi, jota aion tehdä jatkossakin. Valkosipulikierreleipäset. Suosittelen tätä reseptiä teille suuren vuodatuksen kera, sillä tämä oli todella pehmeää ja herkullista. Valkosipulileipäset, tai no, kierteet, sämpylät, kateleivät, millä kukin nöttösiä haluaa kutsua, vievät kielen mennessään. Tarjoiluehdotus: Keittolounaalla.
taikina
5,5g (puoli pussukkaa) kuivahiivaa
Pysyypä vampyyrit loitolla.
Mikäli haluat näillä resepteillä väsätyn tekeleesi blogiin esille, tägää teoksesi Instagramiin hashtagilla#GASTROPAHALAPSI niin estradi on sinun!
1 Suussasulavaa kommenttia
Pakko testata!HETI! 😂😂
VastaaPoista