suklaa

Suklainen ENSIFERUM - logo

21.51Pahalapsi


Yhden leivinpaperiarkin verran sulanutta suklaata, muutaman tunnin aherrus ja hyvää musiikkia kaveriksi! Jos puhtia riittää, voi suklaapursotteluakin harrastaa ihan vain huvin vuoksi. :)
Mie nyhräsin tässä jokunen tovi taaksepäin (reilu puoli vuotta sitten varmaan?) Ensiferumin poikien logodeuksen.



Kuunnelkaa, ihastukaa.


Saattaisit kiinnostua myös näistä

4 Suussasulavaa kommenttia

  1. Siis, onko tuo logo tosiaan tehty suklaasta! Uskomattoman upeaa työtä!!

    VastaaPoista
  2. Suklaatahan se, heh. :P

    VastaaPoista
  3. Hienoa musiikkia, poikanikin saattaisi tykätä, uskoisin

    VastaaPoista
  4. Kysyit miten niitä palleroita tehtiin, eli tein mantelimassasta ne en marsipaanista koska siinä ei oo niin hyvä maku. Värjäsin punasella hiukan mantelimassaa ja sisälle laitoin kuivatun mansikanpalan, pöritin palloksi ja värjäsin tavallista sokeria punaisella jauhemaisella värillä sopivan punaiseksi,periaatteessa ihan sama mitä sokeria se on hieno vai iso kiteisempää sokeria. Kieritin pallerot siiä ja asettelin kakun päälle. Äsken esittelin pojalle ton sun hienon musiikkipätkän niin poika vetäs omalta koneeltaan mulle muistitikullisen niitten musiikkia, kysy ettenkö tunne kun kuitenkin kuuntelen northerin musiikkia, siks mä kai siitä tykkäsinkin.Niin joo ja käpykakkumassan tein näin eli siinä oli 3/4 dl vettä 2 rkl sokeria, 140 g kakkupohjaa, 230 g mantelimassaa, 80 g kookosrasvaa, 1/2 dl kaakaojauhetta, 4 tippaa karvasmanteliöljyä ja 1 rkl rommia.
    Kiehautin veden ja sokerin ja kaadoin sen jauhettujen kakkupohjan murujen päälle, pilkoin marsipaanimassan ja lisäsin kuuman sulan kookosrasvan ja sekoitin vatkaimella tasaiseksi massaksi, lisäsin loput aineet, sekoitin ja laitoin jääkaappiin, kokeilin milloin on kaulintavalmista ja sitten kaulasin ja laitoin kakun päälle, tää päällinen riittää sellaseen 3-4 munan kakkuun, saksilla leikkasin ne nirkot siihen. täytteenä oli voikreemi joka oli maustettu rommilla ja suklaalla, kostutus rommi sokerivedellä.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com