juomat

Perjantaidrinkki: Zombie mayhem!

18.23Pahalapsi

Tämä murhaavan vihertävänsininen drinkki on sekä herkullisen raikasta, että samalla myös kivan kirpsakkaa! Välillä on mukava fiilistellä, ja tintata naamariin muutakin kuin pelkkää siideriä. Eikös? :) Zombie mayhem pistää sukat pyörimään sekä halloweenin korvilla, että muulloinkin! Kysymys kuuluu, uskaltaudutko kokeilemaan?



Zombie mayhem

puolikas- 3/4 limeä
reippaasti jäitä
2cl modo omenasiirappia
4cl viinoo tai esim. giniä
lasi täyteen ginger alea
2cl bols blue curacao

Murskaa limesiivuja lasin pohjalla jäiden kanssa,
kaada joukkoon omenasiirappi ja nujerra limemehun joukkoon.
Kaada päälle jääkylmä viina ja ginger ale, sekoita.
Lisää lopuksi päälle bols bluen sininen likööri, ja katso kuinka sininen usva laskeutuu juomaan! Sekoita ja nauti!



Saattaisit kiinnostua myös näistä

6 Suussasulavaa kommenttia

  1. rakastuin tähän. nam ♥ tätä mä si alanki juomaa aina :DD

    VastaaPoista
  2. Viinaa tai giniä? Eli gini ei ole viinaa? :D

    Hyvännäköistä settiä, drinksut tuovat väriä muutoin niin harmaaseen arkeen.

    VastaaPoista
  3. Aijai, tää on varmaan hjuva! :o

    Tarviiki curacaoa ostaa seuraavalla kerralla...

    VastaaPoista
  4. näyttää ja kuulostaa hyävältä! :33 Miten tota vois muokkaila *nössö* alkoholittomaks? :D

    VastaaPoista
  5. Jennie: Suosittelen ainakin testaamaan! :) On ihan pirun hyvää ja raikasta.

    Kid Henry: Pitääpä muistaa korjata, että tarkoitin ohjeessa kirkasta viinaa, tai giniä. Onhan niillä kuitenkin jonkinmoinen makuero! ^^

    Welanda: Kannattaa! Curacao sopii monipuolisesti erilaisiin raikkaisiin juomiin.

    Yuriki: Uskoisin, että drinksu on ihan hyvää pelkän omenasiirapin ja ginger alenkin kanssa, vaikka kyllähän tuo viinalisäys oman säväyksensä antaa. :)

    VastaaPoista
  6. Vitsi tää näyttää hyvältä.. Tätä reseptiä vois varmaa soveltaa myös booliohjeeksi? Halloween-pippaloihin ois kyllä aivan mahtava. :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com