juomat

Raikas kesädrinkki

12.23Pahalapsi


Törmäsin alkossa uuteen mukavaan juomatuttavuuteen, nimittäin tähän POPLE - sweet strawberry - likööriin. Normaaleista likööreistä poiketen tämä on todella todella paksua ja mehukeittomaista. Kerrankin joku viinas maistuu oikeasti mansikalle, eikä vain esanssille ja E-koodeille! Kehittelin tästä herkkujuomasta miun makuun soveltuvan drinksun, ja ajattelin jakaa sen teillekin. Vapun ja kesän korvilla pitää herkutella! Kokeilkaa!





Red Slut,
tuttavallisemmin ihan vaan TYTTÖ


[2dl pitkään lasiin]
2cl pople -mansikkalikööriä
2cl vodkaa/ tequilaa
jääpaloja
puoliks lime lohkoina
sweppes russchiania

Lohko limet pitkittäin lasiin ja murskaa voimakkaasti.
Lisää jääpalat, vodka/tequila ja mansikkalikööri. Kevennä drinkkiä Sweppessillä.
Tarjoile hyvässä seurassa!




Näihin tunnelmiin ja vappufiiliksiin on hyvä kuitata! Vannon, että tuo drinkki vie kielen mennessään. Makeasta likööristä huolimatta se on erittäin raikasta ja kirpsakkaa. Yksi niistä harvoista juomista, joita juo mielellään toisenkin lasillisen. (en sitä ilkeä myöntää, että olen noihin suoraan sanottuna koukussa, *kuolaa*) Todella mukavaa vappua kaikille lukijoille!





Saattaisit kiinnostua myös näistä

10 Suussasulavaa kommenttia

  1. Tuo muuten on tosi hyvää, sain sitä joskus lahjaksi kanssa pullon, ja olen yrittänyt sitä vähän säännöstellä, etten olisi juonut kaikkea kerralla! :D

    VastaaPoista
  2. Miekin oon yrittänyt jotenkin säännöstellä tuon juomista, ettei hujahda koko törppö kerralla! Älyttömän hyvvää sekä juomissa että sellaisenaan. ^^

    VastaaPoista
  3. Paljon tämä yksi pullo maksaa? Kuulostaa mielettömän hyvälle *droool*

    VastaaPoista
  4. Mulla oli Poplee valmistujaisissa, pistettiin kuoharilasin pohjalle sitä vähäsen ja sit kuohuvat päälle. Toimii! Varoituksena tosin et kuohuu herkästi jos kaataa kuoharia liian nopeesti päälle :D Toimi myös booleissa :P

    VastaaPoista
  5. Alkon sivujen mukaan Pople maksaa 13,10e :)

    VastaaPoista
  6. I'm lacking: Hankihan, ja kerro jos innostut testaamaan tuota drinksun ohjetta! :)


    Kiitos Apsi, kerkesit vastaamaan hinnasta ensin! Jotain tuota luokkaa se pullo taisi tosiaan maksaa. Kuohuviinin kanssa on kyllä myös varmasti herkullista, pitää testata! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  7. Nyt on testailtu ja oli kyllä herkkua! Tequila toimi aika kivasti tossa. Onneks maltoin mieleni ja ei mennyt koko pulloa, vaan jäi juhannukseksikin.

    VastaaPoista
  8. Aa! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla, kun tykkään hirmuisesti mansikan makuisista drinkeistä mutta en ole suomesta vielä mistään löytänyt toivoja täyttävää!

    VastaaPoista
  9. Ihan huippu ohje kiitos tästä :D me tehtiin tää boolin muotoon ja hyvin hävis....... NAM!!!!!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com