liharuoka Pastaruoka

Broilerirullat aurinkokuivatulla tomaatilla ja fetajuustolla

15.20Pahalapsi



" Mehevät broilerirullat, pippurikermakastiketta, pastaa"
Broilerirullat valmistan ihan aina samalla tavalla. Nuijin ne ensin ohuiksi, teen täytteen, levitän kanalle ja käärin tiukaksi nyytiksi kelmuun. Kelmu"karkki" kääritään folioon ja kana kypsytetään hitaasti joko uunissa tai höyrypaistolla kiertoilmauunissa. Kanaa kypsytettäessä on käytettävä sisälämpömittaria mahdollisen salmonellan tuhoamiseksi.

Broilerirullat aurinkokuivatulla tomaatilla ja fetajuustollaNiin monta annosta kuin on filettäkin.
  • 400 g broilerin rintafileitä
  • 100 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 100 g fetajuustoa
  • 70 g parmesaania
  • 1 puntti basilikaa
  • suolaa, pippuria
Nuiji broilerin rintafileet kelmun välissä ohuiksi. Levitä iso kelmunpala pöydälle tai leikkuulaudalle ja asettele nuijitut broilerin rintafileet kelmulle limittäin. Valmista täyte:Hienonna aurinkokuivattu tomaatti pieniksi kuutioiksi ja murenna feta joukkoon. Raasta sekaan parmesaani ja hienonna basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä täyte tasaisesti nuijittujen broilereiden pinnalle. Kääri broilerit rullalle kääretortun tapaan, ja käytä kelmua apuna rullauksessa. Nipistä kelmu tiukasti kiinni ja pyörittele kelmusta karkkimainen tanko. (pyörittele molemmat kelmun päät tiiviisti)Kääri kelmun päälle foliota ja nipistä päät tiukasti karkkitangon tapaan.
Aseta broilerirulla pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 120-150 asteessa kunnes broilerin sisälämpötila on 75 astetta. Käytä sisälämpömittaria! Tökkää mittarin pää rullan keskelle paksuimpaan kohtaan.
Anna pötkön jäähtyä hetki ja leikkaa sitten viistoittain annospaloiksi.



Saattaisit kiinnostua myös näistä

0 Suussasulavaa kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

Popular Posts

Ehdota reseptiä!
Ehdota reseptiä ja saa se julkaistuksi ohjeineen osaksi Gastro Pahalapsen laajaa menua. Myös reseptitoiveet ja kehitysideat otetaan ilolla vastaan!

mestattua.teuraslihaa@gmail.com